infokammana.com
350 TL üzeri Kargo BEDAVA!

Baskılı Tişört Modası

tişört baskısı  tişört baskıBu sene modanın olmazsa olmaz parçalarından biri baskılı tişörtler. Baskılı tişört modası ile cool, salaş, şık veya asi istediğiniz tarza bürünebilirsiniz. Şimdiye kadar daha çok günlük kombinlerde kullandığımız, sokak modasında kendine yer bulan tişörtler bu sezon her yerde, her tarzda kullanılıyor. İsterseniz boyfriend jean’lerle isterseniz skinny veya yırtık paça jean’lerle kombinleyebilir ve günlük bir stil yakalayabilirsiniz. Ya da deri pantolonlarla veya eteklerle, topuklu ayakkabı veya ceketle kombinleyerek daha şık ve gösterişli bir stil elde edebilirsiniz.

Üstelik bu sezon baskılı tişörtlerin her türlüsünü bol bol göreceğiz.  Slogan baskılı tişörtler, rock veya metal grupların baskıları olan tişörtler, esprili tasarımlar ve daha fazlası bu sene modanın kült parçaları arasında yer alacak.

Yeni trend ise baskılı tişörtlerde ve tüm parçalarda kişiselleştirme. Yani herkes için olanın dışına çıkma. Bunu son zamanlarda çantalarda, ayakkabılarda, kotlarda ve kot ceketlerde pin’ler sayesinde yapıyorduk.İstediğimiz pin’i istediğimiz aksesuarı takıp kıyafetlerimizi kişiselleştiriyorduk.  Bu sezon ise tüm tasarım konusunda söz sahibi olabilecek, kendi sloganlarımızı, kendi tasarımlarımızı oluşturduğumuz bizim imzamızı taşıyan tişörtleri giyeceğiz.

Siz de modaya ayak uydurmak istiyorsanız bu sezon baskılı tişörtleri dolabınızdan eksik etmeyin.  Kişiselleştirilebilir tasarım tişörtler ilginizi çektiyse hayal ettiğinizi hayata geçirmek için www.kammana.com u ziyaret edebilir, isterseniz hazır tasarımların renk, desen ve şekilleriyle oynayabilir, isterseniz  de tasarımı baştan sona kendiniz yapabilir ve kendi tasarımınızı giyebilirsiniz.