infokammana.com
350 TL üzeri Kargo BEDAVA!

Bekarlığa Veda Partisi İçin İpuçları

O beklediğiniz an sonunda geldi. Bekarlığı uğurlayacak, yepyeni bir hayata ilk adımı atacaksınız. Düğün telaşı, ev eşya telaşı derken yoruldunuz, belki biraz da stres yaptınız. Peki tüm stresinizi ve yorgunluğunuzu üzerinizden atacağınız bir bekarlığa veda partisine ne dersiniz? 

İşte bekarlığa veda partinizi unutulmaz kılacak ve doyasıya eğlenmenizi sağlayacak bekarlığa veda partisi ipuçları…

Bekarlığa veda partileri kına gecesinden farklı olarak gelinin veya damadın yakın arkadaşları ile bir araya geldiği küçük organizasyonlardır.Genellikle gelinin veya damadın arkadaşları tarafından hazırlanır. Bekarlığa veda partisi istenirse evde, istenirse dışarıda bir mekanda veya bir otelde havuz başında veya bir beach parti şeklinde tasarlanabilir. Nerede ve nasıl organize edileceği tamamen gelin ve damadın nasıl bir eğlence istediğine ve hayal ettiğine göre değişir. Ancak ana tema eğlenmek ve yakın arkadaşlarla bir arada olmaktır.

Mekana karar verdiniz. Bu aşamadan sonra bekarlığa veda partinizi renklendirecek olan ise parti konseptinde kullanılacak aksesuarlardır. Bekarlığa veda gecesi konseptli pastalar, kurabiyeler küçük muzur hediyeler ve tabi ki bekarlığa veda partilerinin olmazsa olmazı tasarım tişörtler

bekarlığa veda tişörtleri

Bekarlığa veda partinizi renklendirmek için espirili, çılgın veya yaramaz tişörtlerden faydalanabilirsiniz. Gelin ve  damada ve arkadaşlarına hazırlayacağınız tişörtlerle tam bir ekip olabilir ve eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Üstelik aradığınız tasarımları bulmakta zorlanıyorsanız  kammana bekarlığa veda partisi tişörtleri sitesini ziyaret edebilir hayalinizdeki tasarımı hayata geçirebilirsiniz. Kimsenin bilmediği aranızdaki bir espiriyi veya simgeyi tişörtlerinize bastırabilir, tarihi veya tişörtlerde kullanacağınız resmi kişiselleştirebilirsiniz.

Unutmayın bekarlığa veda partilerini eğlenceli kılan nerede yapıldığından da öte gelin ve damadın hayal ettiği tarzda yapılması ve onların yüzünü gülümsetecek ayrıntılarla süslenmesidir.

Tişört işini de halletiniz. Son olarak doğru müziklerin ve alkolün seçimi ile unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Dilerseniz alkolün de yer aldığı küçük oyunlar hazırlayabilir ve kahkahalarla bekarlığa veda partinizi noktalayabilirsiniz.